Søk
Installasjonsservice AS

Nye medeiere i Installasjonsservice AS

Østa Utvikling AS og NØK Invest AS i Nord-Østerdal kjøper 80% av selskapet

Alle de tidligere eierne og øvrige ansatte vil fortsette i bedriften, og vil fortsette å ha fokus på å levere gode produkter og yte god service til så vel veletablerte, som nye kunder. - Vi skal nå begynne å bidra innen solcellemontasje og salg av solcelleløsninger i vår region.

Dagens eiere i Installasjonsservice AS i Løten ser fram til å samarbeide med dyktige folk fra Nord-Østerdalen. Vi gleder oss til å bli kjent med nye mennesker, produkter og løsninger – der vi sammen skal utfordre og utvikle oss gjennom hverandres ressurser, og få økt konkurransekraft i et marked som ønsker gode energiøkonomiske og bærekraftige løsninger.

Pressemelding - nytt eierskap 26.04.2022

Nye medeiere i Installasjonsservice AS

Historie og bedriftsinformasjon

Installasjonsservice AS ble stiftet 17. desember 1980. Selskapet hadde inntil årsskiftet 2013/14 tre eiere, som hadde vært med siden oppstarten i 1980. I 2014 tok noen av de ansatte over firmaet, og fra mai 2022 fikk vi nye medeiere! 
Spenning Holding AS har kjøpt seg inn i firmaet, og skal bidra til at vi blir mer allsidige og noe større på sikt. 

Etter at det ble ny eierstruktur har vi de de siste månedene også ansatt ny daglig leder, ny prosjektleder, ytterligere to lærlinger og flere montører. Vi ser fram til å drive bedriften videre i god tradisjonell ånd, og har i tillegg begynt med Solcelleanlegg, i samarbeid med med Energipluss på Tynset. "Vi tror på sola!"

Selskapets formål er fortsatt å drive elektriker- og installasjonsvirksomhet som naturlig står i forbindelse til dette.

I bedriften er det pr. 1. september 2022 totalt 26 ansatte (herav fire lærlinger) med høy faglig kompetanse.
Daglig leder fra 1. august er Dan-Erik Finneid, som også er autorisert el-installatør.

Styreformann er Nils P. Hagen.

Installasjonsservice AS har et godt renommé og ønsker å opprettholde høy servicegrad og fleksibilitet overfor så vel etablerte som nye kunder. Vi arbeider daglig for å skape trygge og gode relasjoner til våre kunder, og vi legger vekt på korrekt faglig utførelse, punktlighet og ryddighet. Vi har eget tavleverksted, og kan levere komplette løsninger til private, landbruk, industri og vann- og avløpsanlegg.

Her kan du lese mer om vår Miljøprofil

Vi er registrert i Foretaksregisteret/Brønnøysund med org. nr. NO 959 954 666 MVA
Driftes av Styreportalen AS