Søk

Safir-info

Sofistikert og enkel - bare 9 mm tykk!

Safir glassovn er sofistikert i all sin enkelhet, og den er faktisk bare 9 mm tykk. I glassklar og semitransparent utgave ser man gjennom ovnen, slik at bakgrunnen vises. Dette gir en spennende effekt og innbyr til mange kreative løsninger for bruk og plassering.  

Glass og varme:

Ovnen består av to 4 mm tykke glassplater som er sammenføyd. Framsiden av det bakre glasset har et usynlig, elektrisk ledende sjikt. Det er dette som avgir varmen, og temperaturen fordeler seg jevnt over hele glassflaten. Det framre planet utgjør den elektriske og mekaniske beskyttelsen. Eventuell farge/dekor påføres dette planet.

Effekten er avhengig av størrelsen:

Safir glassovn er 140 cm lang, og leveres i 40, 50 og 60 cm høyde. Dette tilsvarer 750W, 900W og 1100W.

Styring av Nobø Safir:

Ovnen styres av en ekstern romtermostat eller annet styringssystem, f.eks. sentral driftskontroll. Egner seg også utmerket for styring fra NOBØ Gemini romtermostat og NOBØ Orion 512 tidstyringsenhet.

Det leveres også ovner med innebygget elektronisk romtermostat.  

Farger og dekor:

Safir kan i prinsippet produseres i alle slags farger og dekorvarianter, f.eks. med egen logo for kunden. Som standard leveres den i følgende varianter: Glassklar, sort, sort rastrert, hvit og som speil. Speilvarianten er den siste som har kommet i salg. Den leveres kun i 750W og 900W.
Driftes av Styreportalen AS